کد خبر : 383
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
قرارگاه سازندگی محرومیت زدایی در استان تشکیل شد

قرارگاه محرومیت زدایی استان متشکل از چهار کمیته محرومیت زدایی، اجتماعی، اقتصادی و عمرانی در ایلام تشکیل شد.
به گزارش روژآوا ؛ قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: کمیتههای این قرارگاه باید بصورت ماهیانه تشکیل جلسه داده و روند خدمات دهی و مسایل و مشکلات را بررسی کنند.
دراین نشست که مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور نیز حضور داشت استاندار ایلام بر مشارکت بنیادها، ارگانها و نهادهای قدرتمند سرمایه گذاری برای عملکرد مثبت و موفقیت این قرارگاه تاکید کرد.
وی تلاش برای رفع محرومیت در استان را اولویت جدی دولت در استان برشمرد وتصریح کرد: در این زمینه رفع محرومیت شهرستان تازه تاسیس هلیلان باید به صورت ویژه دیده شود.
به گفته سلیمانی دشتکی: یکی از اقدامات مهم برای رفع محرومیت این شهرستان پتروشیمی هلیلان است که مجوز این پروژه مهم اخذ و رفع مشکلات آن در دست اقدام است.
انتهای پیام/ع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰